понедељак, 24. септембар 2012.

Pošiljka iz Zagreba. Igračkeeee!

Marina i ja smo se menjale. Ja sam njoj poslala ogrlicu, a ona meni paketić. Nije li to divno?!:)
Marina je jedan svestrani kreativac, autorka bloga, magazina i svašta nešto još! Njen blog obavezno pogledajte ovde.
Da vam pokažem šta mi je sve poslala: Puuuno igračaka!
Za početak: vune. Dve lepe boje, lepe debljine, lepe količine.. sve lepo!
Pa, onda: perlice. Koliko su mi se dopale, govori to koliko sam se u startu poigrala njima. Krupne, sive vs. sitne sitne, u gipsy bojama. Dok ovo pišem, već se jedne minđuše nose, delom baš od ovih perlica. To je inspiracija.
A sada: the best of. Maaali, malecni privesci! O-vo-licni! Najveći ima jedva 2.5cm. A koliki je, onda čajnik? Toliki, koliki je, ima napisano tea time na njemu. Jeste. I jedva čekam da ga nosim!
Marina se, izgleda bavi čitanjem misli u slobodno vreme. Drugačije ne znam kako bi mogla da zna da sam se silno interesovala ovakve kutije. Gledala sam kako se prave, crtala neke šeme.. svašta nešto vežbala. I onda mi ona pošalje jedan lepi zavežljaj u prirodnoj boji kartona. Pa, divno.
I za kraj: časopis. I pisamce. Viri, jel' vidite?
Do!ts je magazin u kom imate goooomilu neodoljivih ideja. Predlog do predloga, šta sve možete sami napraviti. Klik na link, nećete moći da se odvojite.

A ja nisam mogla da se odvojim od silnih ovih stvarčica, pa sam nešto napravila, a nešto ću tek napraviti. Stay tuned, bila sam vredna ;)

8 коментара:

 1. prelepo :)
  u zdravlju i veselju ga koristila :)

  ОдговориИзбриши
 2. :-)) weeeee, bilo je lako odabrati s obzirom da te duže pratim, ali svejedno sam s nervozom predala paket i sa strepnjom iščekivala reakcije :-))

  ogrlica je predivna, večeras ću i ja složiti tekstić o razmjeni, da se pohvalim novim komadom ;-))

  ОдговориИзбриши
 3. Odlične ste poklone razmijenili... čestitam! (i postajem tvoj sljedbenik, nisam te do sada skužila....) .... pozzz....

  ОдговориИзбриши