субота, 21. мај 2011.

aaAjmo, kutije, kutije!

Volim, mnogo! Skupljam ih, kupujem nepotrebne stvari, da osvojim potrebnu kutiju. Precrtaj potrebnu, piši NEOPHODNU!


Ne znam od koje da počnem. Da li od OMILJENE ili od omiljene.
Hajde, neka bude omiljena:


Dobila sam je na poklon, PUNU mmmm čaja! Super je to što je unutra bila još jedna, kartonska kutija, pa se čaj odloži na suvo i tamno mesto i pije natenane, a kutiju upražnjavam ODMA'!


U nju sam spakovala hekleraj, pa gde idem ja, ide i ekipa.. Spakujem potrebne konce i alatke, i mobilno heklam.. uskoro ću na neku livadicu, samo da se smiri ova kiša, božemesesačuvaj..


Okruglih komada četiri. Peti je na putu..

Unutra su, as you can see, razni metalni delovi i kamenčići..

E, a sada BIG MAMA!

Bila sam dobra, poslušala promoterke i kupila napolitanke.

Ove treba da kupim? Da, da. Koliko treba? Tri pakovanja. U redu, nema problema. Treba još nešto? Ne. Odlično, a sada mi DAJ! kutiju.

Kao što vidite, u njoj držim perle od beolina i fima. Da nisam naišla na ovu kutiju, ja stvarno ne znam gde bih ove perle. Totalno neophodno, zar ne?:)

Tea time!

Twinings Earl Grey. Doputovao čak iz Amerike! Mnogo lep čaj, još lepši kada se kombinuje sa kardamomom i drugim začinima. Ali, o čajevima ću posebno pisati; koncentrišimo se sada na kutiju:)

A sada, iz ove gomile..

..želim da izdvojim OMILJENU:

U njoj su bile After Coffee Mints, kupljene u Starbucks-u, u Berlinu, pre nekoliko godina. Iskreno, AC mints su bile ružnog ukusa, mrštili smo se i odustajali, ali je kutija neodoljiva. U njoj nosim minđuše, kada krenem negde. O ovim mezimicama sa slike sam pisala na samom početku.

I za kraj- posluženje!

Butterscotch Drops.. dirketno iz Dizeldorfa! Feel free, uzmi dve, uzmi tri, samo da dođem do kutije!

6 коментара:

  1. Анониман5. јул 2011. 11:01

    e, a kakvu ja imam. za 100 godina tvornice tekstila VARTEKS napravili su 100 vintage razglednica i upakirali ih u limenu kutiju sa slikama vintage Varteksovih plakata! od ovih tvojih mi je najljepša ova za Bambijeve napolitanke! :) Nivea je jedno vrijeme imala vintage poklopce, bio bi red da ih opet izbace u prodaju, bio bi red jer ove godine slave neki jubilej...

    ОдговориИзбриши
  2. A da vidim kakva ti je ta 100 godina? Iz tvoje ruke, samo da pogledam:)

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман6. јул 2011. 10:32

    hahaha, poslat ću ti sliku.

    ОдговориИзбриши
  4. Ja imam jednu kutijicu za čestitke koje sam treba da napraviš iz Austrije!Verovatno ću tu da držim svoje perlice.I tvoje kutijice su interesantne!:)

    ОдговориИзбриши