среда, 4. мај 2011.

Mr. Phone. John's phone.


Praznici su bili bogati. O, da! Prvo malo putovanje (čitaj Budimpešta), zatim puno kreativnog rada (čitaj narudžbine) i na kraju odmor: porodica, prijatelji, druženje na MAX (čitaj familija).

Možda ne deluje glomazno, ali je tempo bio baš takav. Prestala sam da se razumem u pre i popodne, držim se strogog prezenta i ignorišem datume. Do prvog radnog dana i budilnika..

U krš utisaka upao je John's phone.


Znate šta je? Ja pojma nisam imala. Sada imam OPSESIJU!

U delu "familija i druženje na max" je bio Babooon i doneo mašinu.
Daljinski? Ne, to je mobilni telefon? TELEFON?!
Da.


John's phone je upravo ono čemu želim da se vratim! Predstavlja bazu, osnovu, povratak, konačnu jednostavnost i odmor. Predstavlja- telefon!

Dakle, postoji mini displej na vrhu, gde možete videti koji broj kucate i ko vas zove. I to vam je to. Nema poruka. Lepo, nema poruka. U stvari- ima! Na poleđini ima notes, pravi notes, od papira, i imate isto tako pravu hemijsku olovku kojom zapišete poruku, iscepite i ostavite. Ima poruke. U tom notesu možete zapisati i brojeve telefona, ali ih ne možete memorisati u telefon. Šta će vam, kad ste zapisali? Imaju i igrice! Iks-oks tabela na kraju blokčića! On, u stvari, ima SVE!


Pošto smo nepovratno upleteni u društvene mreže; sa otvorenim jubilarnim nalogom ko-zna-više-gde, i proverenom poštom ovde i onde, ovako i onako, od srca predlažem John's phone! Savršeno dizajniran ODMOR.


fotke preuzete odavde, odavde i odavde

2 коментара: