среда, 29. јануар 2014.

Blogov zimski san


Ne stižem da pišem. Ne stižem.
Kada imam najveći nalet inspiracije- nije momenat.
Kada nemam inspiracije- imam vremena, pa budem lenja. Ili umorna. Ili ipak zauzeta. I žao mi je zbog toga.
Ovaj blog je jedno važno mesto i bitno je održavati ga. Svratiti. Svraćate vi, to vidim, ali red je i da se ja pojavim. Vaše posete me raduju i vaši komentari me raduju i vraćaju ovde, kada za to i nisam baš raspoložena.

Ovih dana radimo na studiju. Krečimo, farbamo.. farbamo drugi i treći put. U raznim stilovima.
Studio će biti moje novo malo, veliko, ogromno mesto. Samo moj prostor od dovoljno kvadrata, sa dovoljno svetla i dovoljno bele. Uvešću i pink. I zelenu. I malo prirodne boje drveta, ofkors. Ostalo će biti šareniš materijala. No, o svemu tome korak po korak. Brojimo dane na Instagramu:
Prvi
Drugi
Treći
Četvrti
Peti

Ako bih nastavila sa hronologijom od poslednjeg posta ka ovamo, pisala bih vam ponovo o Zagrebu. O FISTT-u na kom sam izlagala, o Artomatu koji sam posetila i o ljudima koje sam upoznala. I neizmernoj radosti u svemu tome.
A ako bih vam pisala o pre nekoj večeri, pa ka poslednjem postu, pisala bih prvo o radiju, o Tamarinom i mom gostovanju na Radio Beogradu 1. Najjači nalet emocija i utisaka se slegao u povratku iz Beograda, ali tada nisam mogla da pišem. Ali sam maštala i daleko sam stigla.
Radio je moja nova ljubav.
Ako bih vam pisala o stvarima između ta dva, bilo bi tu mnogo postova: bilo bi novih ogrlica sa Blogomanije i novih ogrlica sa FISTT-a. Bilo bi novih narudžbina. I tako novih i dobrih čajeva! Iz Irske i Los Anđelesa. Iz Beograda i Čikaga. Pisala bih i o do!ts-u i poklonila bih vam par brojeva. Pisala bih o februaru i raznim rođendanima i poklonila bih vam nakit. Pisala bih o jednim minđušama i mnogim minđušama. Uradila bih konačno DIY post. Redizajnirala blog i napravila sajt. Pisala o Putospektivi. Pohvalila se čajnim paketićem iz Slovenije. I začinskom nabavkom iz Zagreba. Napravila bih novu kolekciju.

Ali, ja sam jedna žena i jedna mama i jedna sam u ovome. Ne želim da post piše neko drugi; ne želim da bilo koji element pravi neko drugi. Niti da fotka neko drugi. Niti da se bilo šta ponovi ili ukalupi. I trudiću se da istrajem u tome, ali negde nešto nekad mora sačekati. Ovako kako sada čeka blog. I vi. I hvala vam što ste strpljivi, što ste tu i što ostavljate divne komentare podrške.
Upoznala sam mnogo dobrih i veoma dragih ljudi zahvaljujući svemu ovome i neizmerno sam srećna zbog toga.

19 коментара:

 1. Divno!
  Sve ti je oprosteno!
  (btw, uopste nisam provalila da su ono brojevi :) svakog dana nesto novo naucim)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Fiju, sad mogu da odahnem;)
   A sutra sledi post o baš tim brojevima:*

   Избриши
 2. Baš lep post... Srećno sa studijom. Sigurno će biti prelep...

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hej, hvala ti! Nadamo se i radimo na tome intenzivno:)

   Избриши
 3. Аутор је уклонио коментар.

  ОдговориИзбриши
 4. Ivo meni je drago da smo se upoznale, jer si ti jedna veoma prijatna osoba. U novom studiju ti želim mnogo kreativnih momenata.

  ОдговориИзбриши
 5. Ti si simpa, Ivo!
  I nikad nisi sladunjava, iako samo o slatkim stvarima pišeš! To zbilja samo retki mogu! Ko te ne bi vol'o!?

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Jaoj, pa hvala! Jako mi je drago da se to vidi i tako divno komentariše:)

   Избриши
 6. A kad samo pomislim da ću ja da se baškarim u tom novom studiu za cirka mesec i pol.... :D
  Pošto te mi volimo i slepo pratimo, opraštamo odsustvo:)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. A kad pomislim kako mi je Bloger upravo obrisao jedan lep i topao komentar koji ne mogu da ponovim...malo šiznem, ali me uteši to što ćemo se zagrliti uskoro u mom studiju <3 :*

   Избриши
 7. Nedostajali su mi tvoji tekstovi, mada si bila drugar pa je slika stalno bilo, pa sam bila u toku i radovala se tvojim radostima. Abilo je i priče u toj radio emisiji i baš sam te sa radošću slušala...i Tamaru i bila ushićena i pokrenuta. I to je sjajno. I jedva čekam da nas obraduješ i divnim fotkama novog prostora za rad a potom i novih nekih divnih nakita.
  Ljubiiiim :*
  PS i sećam se prošlog februara kada sam mrtva bolesna ležala bez snage da se mrdnem,a onda me je obradovala divna ogrlica koju sam dobila za rođendanac tvog bloga :D

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Oh, to je bilo u februaru?! Koliko vremena je prošlo!
   Uskoro ću pripremiti nove poklone, samo da se malo saberemo i raspremimo:)

   Drago mi je da uživaš i pratiš i sve mi je drago:)
   :*

   Избриши
 8. Jedna ženo, Jedna majko, srećno saposlovima oko studija, jedva čekam da podijeliš fotkice života u njemu... Mi ćemo čekati, jer apsolutno vrijedi! Srećno <3!

  ОдговориИзбриши
 9. Išla sam pre neki dan da ti ostavim jedan dugački komentar i tako srećna stisnula ''objavi'', kada ono prc. Valjda zato što sam bila ulogovana na poslovnom mailu i onda mi sve za*rao... :/ Uglavnom, ćao Didićka, hajde da pišeš češće! :P

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hehehe, neće komentari, ali će valjda hteti postovi;) Sutra, verovala ili ne;)
   :*

   Избриши