среда, 29. јануар 2014.

Blogov zimski san


Ne stižem da pišem. Ne stižem.
Kada imam najveći nalet inspiracije- nije momenat.
Kada nemam inspiracije- imam vremena, pa budem lenja. Ili umorna. Ili ipak zauzeta. I žao mi je zbog toga.
Ovaj blog je jedno važno mesto i bitno je održavati ga. Svratiti. Svraćate vi, to vidim, ali red je i da se ja pojavim. Vaše posete me raduju i vaši komentari me raduju i vraćaju ovde, kada za to i nisam baš raspoložena.

Ovih dana radimo na studiju. Krečimo, farbamo.. farbamo drugi i treći put. U raznim stilovima.
Studio će biti moje novo malo, veliko, ogromno mesto. Samo moj prostor od dovoljno kvadrata, sa dovoljno svetla i dovoljno bele. Uvešću i pink. I zelenu. I malo prirodne boje drveta, ofkors. Ostalo će biti šareniš materijala. No, o svemu tome korak po korak. Brojimo dane na Instagramu:
Prvi
Drugi
Treći
Četvrti
Peti

Ako bih nastavila sa hronologijom od poslednjeg posta ka ovamo, pisala bih vam ponovo o Zagrebu. O FISTT-u na kom sam izlagala, o Artomatu koji sam posetila i o ljudima koje sam upoznala. I neizmernoj radosti u svemu tome.
A ako bih vam pisala o pre nekoj večeri, pa ka poslednjem postu, pisala bih prvo o radiju, o Tamarinom i mom gostovanju na Radio Beogradu 1. Najjači nalet emocija i utisaka se slegao u povratku iz Beograda, ali tada nisam mogla da pišem. Ali sam maštala i daleko sam stigla.
Radio je moja nova ljubav.
Ako bih vam pisala o stvarima između ta dva, bilo bi tu mnogo postova: bilo bi novih ogrlica sa Blogomanije i novih ogrlica sa FISTT-a. Bilo bi novih narudžbina. I tako novih i dobrih čajeva! Iz Irske i Los Anđelesa. Iz Beograda i Čikaga. Pisala bih i o do!ts-u i poklonila bih vam par brojeva. Pisala bih o februaru i raznim rođendanima i poklonila bih vam nakit. Pisala bih o jednim minđušama i mnogim minđušama. Uradila bih konačno DIY post. Redizajnirala blog i napravila sajt. Pisala o Putospektivi. Pohvalila se čajnim paketićem iz Slovenije. I začinskom nabavkom iz Zagreba. Napravila bih novu kolekciju.

Ali, ja sam jedna žena i jedna mama i jedna sam u ovome. Ne želim da post piše neko drugi; ne želim da bilo koji element pravi neko drugi. Niti da fotka neko drugi. Niti da se bilo šta ponovi ili ukalupi. I trudiću se da istrajem u tome, ali negde nešto nekad mora sačekati. Ovako kako sada čeka blog. I vi. I hvala vam što ste strpljivi, što ste tu i što ostavljate divne komentare podrške.
Upoznala sam mnogo dobrih i veoma dragih ljudi zahvaljujući svemu ovome i neizmerno sam srećna zbog toga.

19 коментара:

 1. Divno!
  Sve ti je oprosteno!
  (btw, uopste nisam provalila da su ono brojevi :) svakog dana nesto novo naucim)

  ОдговориИзбриши
 2. Baš lep post... Srećno sa studijom. Sigurno će biti prelep...

  ОдговориИзбриши
 3. Аутор је уклонио коментар.

  ОдговориИзбриши
 4. Ivo meni je drago da smo se upoznale, jer si ti jedna veoma prijatna osoba. U novom studiju ti želim mnogo kreativnih momenata.

  ОдговориИзбриши
 5. Ti si simpa, Ivo!
  I nikad nisi sladunjava, iako samo o slatkim stvarima pišeš! To zbilja samo retki mogu! Ko te ne bi vol'o!?

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Jaoj, pa hvala! Jako mi je drago da se to vidi i tako divno komentariše:)

   Избриши
 6. A kad samo pomislim da ću ja da se baškarim u tom novom studiu za cirka mesec i pol.... :D
  Pošto te mi volimo i slepo pratimo, opraštamo odsustvo:)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. A kad pomislim kako mi je Bloger upravo obrisao jedan lep i topao komentar koji ne mogu da ponovim...malo šiznem, ali me uteši to što ćemo se zagrliti uskoro u mom studiju <3 :*

   Избриши
 7. Nedostajali su mi tvoji tekstovi, mada si bila drugar pa je slika stalno bilo, pa sam bila u toku i radovala se tvojim radostima. Abilo je i priče u toj radio emisiji i baš sam te sa radošću slušala...i Tamaru i bila ushićena i pokrenuta. I to je sjajno. I jedva čekam da nas obraduješ i divnim fotkama novog prostora za rad a potom i novih nekih divnih nakita.
  Ljubiiiim :*
  PS i sećam se prošlog februara kada sam mrtva bolesna ležala bez snage da se mrdnem,a onda me je obradovala divna ogrlica koju sam dobila za rođendanac tvog bloga :D

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Oh, to je bilo u februaru?! Koliko vremena je prošlo!
   Uskoro ću pripremiti nove poklone, samo da se malo saberemo i raspremimo:)

   Drago mi je da uživaš i pratiš i sve mi je drago:)
   :*

   Избриши
 8. Jedna ženo, Jedna majko, srećno saposlovima oko studija, jedva čekam da podijeliš fotkice života u njemu... Mi ćemo čekati, jer apsolutno vrijedi! Srećno <3!

  ОдговориИзбриши
 9. Išla sam pre neki dan da ti ostavim jedan dugački komentar i tako srećna stisnula ''objavi'', kada ono prc. Valjda zato što sam bila ulogovana na poslovnom mailu i onda mi sve za*rao... :/ Uglavnom, ćao Didićka, hajde da pišeš češće! :P

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hehehe, neće komentari, ali će valjda hteti postovi;) Sutra, verovala ili ne;)
   :*

   Избриши