четвртак, 24. октобар 2013.

Zunge zeigen, herzlich willkommen!

I pošto smo izgleda svi brisnuli neku suzicu, vreme je da organizujemo dobrodošlicu. Prijem. Doček novoj mušemi, udoban smeštaj i adekvatnu prezentaciju.
Nova mušema nije obična mušema. Običnim mušemama u našem domu nije mesto. Ova mušema, sem što je savršeno dizajnirana, vrlo je edukativna i ispred svega praktična.
Zašto? Zato što se na njoj pominju tri najvažnije stvari u životu. Prvo i osnovno- čokolada.
Zašto je neophodna, kako nas spašava u najtežim trenucima i koliku ulogu igra u našim životima, to znate. A zna i ova mušema. Zato su na njoj važne istorijske i druge činjenice o čokoladi. A ko ne veruje u njene zdrave moći, ima crno na belo da je zdrava i verovatno najzdravija na svetu!
Sledeća važna i najvažnija stvar u životu- čaj. U mušeminom slučaju rooibos. Divno ilustrovan, izgleda u mojoj dragoj staklenoj šoljici;) O čaju čitam i na mušemi, a taj deo sam stavila tako da ga lepo vidim i da bude uz mene, dok smo za stolom.
I treća najvažnija stvar- mojito. Da, mojito. Neophodan leti, neophodan za dobro osveženje i raspoloženje. Ukusan. Svež. Savršen! A da se nedajbože recept ne bi zaboravio, tu je mušema. Ko je žedan?
Sem ovih važnih-najvažnijih činjenica, naša nova mušema ima još izobilje izraza, ilustracija i informacija. I to savršeno izobilje koje se toliko dobro uklopilo u naš prostor, da uživamo!
A kako se mušema koristi u našoj porodici? Intenzivno!
Na njoj serviramo ugođaje i čokoladu na srca; osunčane sendviče i raznu drugu hranu. Najdraža je ona koju moj dragi čovek spremi, pa ta najbrže izlazi na Instagram;)
Kako je mušema tek zakoračila u naš život, tako je serija fotografija tek počela.
Svakoga dana otkrivam novu ilustraciju i informaciju, a kako je sve vrlo inspirativno, tek očekujem da se zabavljamo!;)
Veliko hvala MooShema ekipi, ulepšan nam je život :)

7 коментара: