петак, 26. април 2013.

Prolećni teaser i odmor u najavi


E, da vidimo čiji blog plače.
Moj!

Razumljivo, kada je gazdarica nemilosrdno na Instagramu i kada je u narudžbinama do vrata. I pri tom mesi hleb, kuva ručkove i svašta nešto još. I mnooogo se druži sa nekima što samo što nisu prohodali i propričali i što mašu kucama, macama i pticama.

U takvim okolnostima blog sedi uplakan. Zato me evo sa novim postom i novim najavama. Još jedan veliki teaser, gvir-gvir ili sneak-peek.

Kasnim sa postom o jednoj divnoj pošiljci koja je stigla tek tako, iznenada, pa sam jedva uspela da otvorim kovertu od uzbuđenja.
I kasnim sa postom o jednoj pošiljci koja mi je najavljena i koja je toliko divna i savršena, da jedva čekam da vam pokažem!
Tu je i Dan analogne fotografije, proleće, cveće i ostala inspiracija konačno obasjana suncem.

A nakit? Pravim i pravim! Ništa vam ne pokazujem, ali biće.
A kolekcija? Konačno fotkana. Dogovorila sam i promociju na jednom divnom mestu. Nepravedno je zapostavljam i odlažem i došlo mi je i da odustanem koliko se odužilo, ali neću. Dugo sam radila na svakom komadu, vredi ga osvetliti :)
Pijem li čaj, blago meni?! Pijem, pijem. Imam divnih novih mešavina, divnih novih ne-mešavina;) i nove igračke. Biće i o tome, naravno.
I za kraj- ODMOR! Propisno zasluženi i jedva čekani odmor. Gde idemo, šta planiramo i kako sve izgleda- neću odoleti a da vam ne pokažem na svom dragom Instagramu. Pa se vidimo tamo;)

A vama za to vreme želim da se nauživate i isprotežete, pa da posle otvaramo koverte i pravimo đinđuve. Zato smo tu i divno mi je sa vama.

:*

8 коментара:

  1. your blog posts make me go lalalala...(:*
    *:

    ОдговориИзбриши
  2. divno, divno! i ne odustaj nikako, steta bi bila da svet ostane uskracen za tvoju kreativnost, i javi gde je promocija. I vec znas da ti virtuelno maznjavam stvari po Instagramu ;D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Poštena da budeš!;)
      A neću odustati, samo sam se umorila od dugovlačenja. Trebalo je daaaavno da bude realizovano..

      Избриши
  3. Sve lepo, najdivnije kao i uvek :) Uzivajte u zasluzenom odmoru :)i ja mastam o jednom :)

    ОдговориИзбриши
  4. Ima li sta lepse nego kada jednog suncanog nedeljnog (pms)popodneva pronadjes ovakav blog! :)
    Iva, ja sam fascinirana! Tvojom kreativnoscu, originalnoscu, mastom, pasijama.... Evo, iscitavam blog od samog pocetka (moram ja to hronoloski, kad sam ga tek sad otkrila, pa da mi nesto ne promakne) :) Hehehehehe, a mislila sam da sam jedina koja kupuje sve te nepotrebne stvarcice zbog limenih kutija! Promoterke vole takve kao sto smo mi :)
    Nastavljam da uzivam u tvojim postovima, morala sam da napravim pauzu da ti ovo otkucam... :)
    Ooooooogroman pozdrav! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tvoj komentar mi je ulepšao dan. A takav je dan, da mu puno znači ovakvo ulepšavanje, pa ti mnogo hvala za to:)

      Избриши