недеља, 3. јул 2011.

Pečat, molim!


Dok sam skicirala logo, znala sam da će pečat biti obavezan deo Iva did it. priče. Ne znam zašto mi je toliko dugo bilo potrebno da ga realizujem, ali nije ni važno. Here it is! Sada je tu i lupam koliko hoću! TRAS!
Pošto sam precizno definisala šta želim i predala svoj fleš na kom je logo u ovom i onom formatu, mladić (pečat majstor) me pita: hoćeš samo logo? Da. Samo logo, ovako, ništa nećeš da piše ispod? Ne, hoću samo logo. Nećeš da ti pišu podaci, broj telefona i tako to? Neću, hoću samo logo. A veličina kao ovde (vizitka)? Da, već sam Vam rekla. Auu, pa ne može da stane na ovaj automatski, može samo drveni. U redu, drveni je ok. Ali, trebaće ti onda i jastuče. Prasnula sam u smeh i rekla: znam.
Dobro je da je pečat onakakav kakav sam želela da bude. Da je bilo suprotno, zvala bih miliciju!
Odem da kupim jastuče, a tamo carstvo! Ljubičasto, plavo, pa mastila ovakva i onakva.. Kupim, kupim, kupim.
Kupim i datumar. U stvari, datumar i još jedan mali ne-znam-čemu-služi pečatić. Čemu god da služi, izmeniću mu primenu :)

Evo ga mali:
Evo ga i datumar:
VAŽNO: Na ovom datumaru 29.februar može da bude kad god JA hoću! Nema više čekanja na rođendan po 4 godine. A-a.
E, evo ih mastila! Nisam uspela iz prve da kupim sve željene boje, ali kolekciju privodim kraju. Fali mi zelena. I fale mi blanko jastučići, za svaku po jedno. Tražim!
Evo ih srceta sa početka. Napravila sam ih od gumice za brisanje. Biće toga još..
Ovako izgleda srculence na handmade vizitki. Mašina za kucanje je moje blago.
A veliki, glavni, main pečat je iza baletanki. Bila sam sigurna da sam slikala pre prodaje, ali nisam.. Zamislite:)
I za kraj- kućica za pečate! Pretpostavljate?
Eee, a da vam kažem odakle mi kutija? Dobila od Jelene. Jelena je kupila komplet koji sam gore slikala i kada smo se našle, ona mi je poklonila kutiju! Taj dan sam lepršala! Jelena, hvala još jednom!:)

Imala sam ja ''borbu'', kada sam videla da se Milka pojavila u bezobraznom pakovanju. Hmm.. ne želim onoliko običnih čokolada.. želim ni malo običnu kutiju. Nisu mi potrebne onolike čokolade.. O, kako mi je samo potrebna ONA kutija! Kupi! Nemoj! I nisam. Jelena me spasila!:)

6 коментара: