понедељак, 9. децембар 2013.

Blogomanija 2013.

Između Kopaonika i Zagreba sam imala dan pauze.
Pre nego što pomislim da je Blogomanija bila u Zagrebu i da su Dve Cvoke zapravo na Kopaoniku, bilo bi dobro da napišem jedan post.
Puna sam utisaka, guraju se, prepliću i čekaju malo vremena da shvatim šta se sve izdešavalo.
Fotografija: Đorđe Đoković
Kopaonik smo planirali već neko vreme.
Ponesena utiscima iz Vršca (wwvrsac), jako sam želela da vidim i Blogomaniju; posebno što sam prvu propustila. Razmišljala sam, maštala i zamišjala kako će nam biti, ali mi nije palo na pamet da se mogu pojaviti kao predavač. Ja predavač?!
Oookej, hajde da vidimo šta umem.

Fotografija: Đorđe Đoković
Fotografija: Đorđe Đoković
I mislim da sam umela. Umela sam da budem ja i uspela sam da pružim energiju koju sam imala. Tremu su mi pričuvali Vladan i Tamara. Bilo mi je udobno i lepo između Ivane i Nevene. Prijala mi je Draganina opuštenost. Zahvaljujući njima, bina je bila jedno prijatno mesto.
Fotografija: Tamara Zidar
Radionice koje su bile sutradan želim da ponovim. Bilo je kao da je po ko zna koji put. Ljudima je bilo lepo; nama je bilo lepo. Pili smo čaj. Smejali i smešili se. Pravila sam elemente od kanapa. Imala pa nemala tremu.

Fotografija: Đorđe Đoković
Pričala sam o inspiraciji. O svojim kolekcijama i maštovitim ljudima. Uživala sam.

Fotografija: Đorđe Đoković
Hvala mojim najvažnijima, hvala prijateljima i drugarima. Hvala Cvijeti na pozivu.

Vidimo se ponovo:)

3 коментара:

  1. Bravo Iva,sve ovo je plod harizme koju nosis i neospornog talenta koji posedujes...Bas mi je drago da sve to delis tako nesebicno :D

    ОдговориИзбриши
  2. Diiiivno! Baš uživam da čitam tvoje postove! I da znaš da mi je žao što nisam bila tamo, sad kad vidim sve ove vaše sjajne fotke i izveštaje.

    ОдговориИзбриши